GYIK- Gyakran Ismételt kérdések:

A Webáruház szénsavas és szénsavmentes üdítő italokat, illetve hozzájuk tartozó kiegészítő termékeket, ruházati termékeket forgalmaz. A termék adatlapján szereplő termék képek eltérhetnek a valóságtól, előfordulhat, hogy illusztrációként szerepelnek. Az ilyen eltérésekért a Webáruház nem vállal felelősséget.

 

A megrendelések feldolgozása és a teljesítése A Megrendelésről a Webáruház rendszere a Megrendelőt egy automatikus e-mailben tájékoztatja.

 

Szállítással kapcsolatos kérdések

 

Mennyi a kiszállítási idő, illetve mely napokon szállítanak házhoz?

A Megrendelt termékek kiszállítása hétköznapon 8 és 17 óra között futár útján történik. A termékek kiszállítását szerződött partnerként futárcég, a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag- Logisztikai Kft. (2351 Alsónémedi, GLS Europa u 2, telefon: +36 1 802 0265) végzi. Amennyiben a megrendelt termék készleten van, és miután a GLS felvette azt, a szállító partnerünk a rendelést követő akár 1-3 munkanapon belül kézbesíti. A szállítás pontos időpontjáról a GLS ügyfélszolgálata tud felvilágosítást adni.

 

A csomag feladásáról történő értesítés

A csomag feladásakor A GLS  e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről.

 

Mennyibe kerül a szállítás? Hány tálcát lehet maximálisan rendelni?

A szállítás költsége: 1590 Ft. Egy darab tálca esetén is 1590 Ft a szállítás költsége, illetve akár hat darab tálca esetén is. Így érdemesebb több tálcával rendelnie. Egy leadatott rendelés során maximálisan 6 tálca a maximálisan rendelhető tálcaszám.

 

Hova szállítanak?

Magyarország határain belül bárhova.

 

Van lehetőség személyes átvételre, vagy ponton történő átvételre?

A Megrendelt termékek kiszállítása a vásárlási folyamatnál /regisztrációnál megadott szállítási címre történik. Jelenleg nincs lehetőség személyes átvételre.

 

Kiszállítás meghiúsulása

A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre.

 

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

A Webáruházban feltüntetett termékek árai bruttó árak, 27 % ÁFA összeget tartalmaznak.

 

Van lehetőség utánvétre/ készpénzes fizetésre a szállítás folyamán?

Van lehetőség rá. Utánvétes fizetés esetén az futárnál készpénzzel lehet fizetni a helyszínen, átvételkor.

 

Bankkártyával lehet fizetni?

Természetesen a webshopban van lehetőség bankkártyás fizetésre. A tranzakció biztonságáról pénzügyi partnerünk, a K&H Bank gondoskodik. Természetesen más bank ügyfeleként is lehet nálunk bankkártyával fizetni.

Nem kaptam meg a számlát, milyen módon juthatok hozzá?

Jelentkezzen be SWISS Laboratory fiókjába, majd lépjen a „Korábbi rendelések” menübe és válassza ki a vonatkozó rendelést. Itt kattintson a „Letöltés” gombra, majd mentse le a számlát számítógépére.

 

Szavatosság, Jótállás

 

A kiszállított termék hibás

Amennyiben a kiszállított termék hibás, hiányos vagy sérült, lehetőség van futár jelenlétében jegyzőkönyv felvételére és ha a termék hibája indokolja annak visszaküldésére. Ez esetben a hiba kivizsgálása és a mielőbbi intézkedés céljából Fogyasztó értesíti a vevőszolgálatot (e- mail: ugyfelszolgalat@hellenergystore.com).

 

A SWISS Laboratory italokra van garancia?

Amennyiben a kiszállított ital sérült, lehetőség van futár jelenlétében jegyzőkönyv felvételére A hiba kivizsgálása és a mielőbbi intézkedés céljából Fogyasztó értesíti a vevőszolgálatot (e-mail: ugyfelszolgalat@hellenergystore.com)

 

Pénzvisszatérítés, elállás

 

Van-e lehetőség a megrendelés lemondására?

Amennyiben Ön rendelt terméket, de időközben meggondolta magát és már nem tart igényt a termékre, akkor többféleképpen is eljárhat:

  • Amennyiben már elkészült a csomagszám, akkor e-mailben vagy telefonon tudja jelezni az elállási szándékát az ügyfélszolgálat felé, mi pedig továbbítjuk a kérését a futárszolgálat felé.
  • Ha valamilyen oknál fogva nem tudjuk időben feldolgozni a kérést és a kiszállítás mégis elindult, javasoljuk, hogy utasítsa vissza a csomag átvételét.